Právě je 24 zář 2018 03:37




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 propojení PC s LCD TV 
Autor Zpráva
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2007 21:19
Příspěvky: 3624
Bydliště: Zlín/Brno
Příspěvek Re: propojení PC s LCD TV
Kakarabana píše:
@respekt: ty voe, co to meles? Mohl bys mi ukazat, co to je to "s-audio"? :D

Edit: respekte fakt vic cti, chtel kabel HDMI-DVI aspon 5m! Myslis, ze ma kompl hned vedle TV? :itchy:


tak zaprve jsem predpokladal kdyz je spojeni pres s-video tak ze bude to same v audiu, to jsem se mozna spletl, to se omlouvám ale snad jsem to alespon naznacil,
zadruhe ja cetl dobre, jde tu o to ze ja mam treba obyvak 8 metru dlouhy, tak to prece nutne nemusi znamenat ze kdyz mam kabel 5 m a tak tak tam dosahne, tak musi byt Pc v jinnem pokoji, asi byvas v panelaku no :)

_________________
"minulost nezmeníš, už jen proto, že v přítomnosti se stáváš budoucností" - l0v3
Ano jsem to já :) už jsi mě našla...


18 čer 2008 16:20
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 26 srp 2007 14:14
Příspěvky: 145
Příspěvek Re: propojení PC s LCD TV
Mam problem v propojeni TV a PC.

TV: Samsung 32B650

PC

MB: Asus Striker extreme
GK: MSI N250GTS Twin Frozr 1G
ZK: x-Fi Elite Pro

Jedna se predevsim o zvuk. S obrazem neni problem (DVI/HDMI, PC/TV). Konkretne mi jde o propojeni ZK s GK. Po dlouhem procitani jsem se docetl, ze vise uvedenym kabelem by mel prenest zaroven i zvuk (nebo alespon by to tak GK mela umoznit). Tak se ptam jak ty dve karty spojit. Mam i ten malej dvouzilovej kablik k propojeni, ale nemuzu prijit na to kam ho na ZK zasunout. Pripadne prosim o alternativni propojeni PC a TV.


05 dub 2010 11:49
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2005 19:32
Příspěvky: 930
Příspěvek Re: propojení PC s LCD TV
Pokud mas zvukovku od Realteku, tak bys mel mit vpravo dole v liste symbol oranzoveho repracku, na ktery kdyz poklikas, tak se otevre spravce zvuku, kde si nastavis vychozi zarizeni zpet na "Reproduktory".

Pripadne to lze udelat i ve spravci zvuku.


23 led 2011 17:33
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz