Právě je 15 pro 2018 22:57




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 nova graficka karta 
Autor Zpráva
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: nova graficka karta
Ok, jak říkám, zkus to aspoň trochu přetaktovat než koupíš nové :wink:


23 kvě 2011 17:35
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
yxcvbnm píše:
Ok, jak říkám, zkus to aspoň trochu přetaktovat než koupíš nové :wink:

oukej ale budu si muset o tom poradne neco precist jeste sem nikdy netaktoval

_________________
Obrázek


23 kvě 2011 17:40
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: nova graficka karta
http://extrahardware.cnews.cz/pretaktov ... acatecniky


23 kvě 2011 17:54
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
yxcvbnm píše:
http://extrahardware.cnews.cz/pretaktovani-procesoru-pro-zacatecniky

diky ale uz sem to procital :D :wink:
doufam ze se mi nepodela i CPU :D

_________________
Obrázek


23 kvě 2011 17:56
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: nova graficka karta
Stačí když půjdeš tak mezi 3-3,2 GHz a nic se ti nepokazí. :wink: Hlavně sleduj teploty.


23 kvě 2011 18:01
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: nova graficka karta
Taky bych vzal spis 6870ku procak je bida a navic nehrajes ani fullHD tak je zbytecny vyhazovat prachy za grafiku. Pokud tedy nepocitas s upgradem na minimalne fullhd pak 6870 bude stacit na velmi dlouho.

Tady se muzes podivat 6870 http://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/2011/test-amd-radeon-hd-6950-1.024-mb/15/#abschnitt_f1_2010 je vykonove podobna jako 560Ti navic levnejsi s lepsi spotrebou. Na 1680x1050 nic drazsi nekupuj tohle ma velikou rezervu.

_________________
Obrázek


23 kvě 2011 19:15
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
Vpravo HD 6950, vlevo HD 6970
Obrázek

kdyz ma ta 6950 6+8pin musi tam nutne byt? v krabici byla redukce napajeni 2X (MOLEX) 6PIN PCIE VGA ane 8 pin.stane se neco kdyz ji zapojim na 6+6pin? nebo musim koupit redukci 8PIN PCIE VGA, 2X (MOLEX) 5,25" NA ATI PCI EXPRESS VGA KONEKTOR

_________________
Obrázek


25 kvě 2011 21:06
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
nevite nekdo?

_________________
Obrázek


26 kvě 2011 15:31
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: nova graficka karta
Co máš za zdroj?
Rozhodně to nedávej všechno na jednu větev... A jo, ta redukce by šla.
Naběhnout by to mohlo, ale nemusí stačit napájení => podtaktování, nestabilita, whatever.... Netuším, jak moc je to vypjaté.


26 kvě 2011 15:40
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
Paklíč píše:
Co máš za zdroj?
Rozhodně to nedávej všechno na jednu větev... A jo, ta redukce by šla.
Naběhnout by to mohlo, ale nemusí stačit napájení => podtaktování, nestabilita, whatever.... Netuším, jak moc je to vypjaté.


mam 520w, jinak mam jednu volnou vetev a jeste na zdoji mam volne konektory na 2 dalsi vetve a jednu volnou zdirku na 6 pin pcie, tak kdyz tu redukci pripojim na ciste volnou vetev melo by to utahnout ne? kdyz by nenabehla nehrozi poskozeni grafiky? popr koupim tu redukci na 8pin.. ale zas proc by ji davali k baleni ten 6pin pcie kdyby to memelo postacovat

_________________
Obrázek


26 kvě 2011 17:01
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: nova graficka karta
Tak ještě jednou, co máš za zdroj? (výrobce, typ)
Jinak poškození nehrozí...


26 kvě 2011 17:33
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
Paklíč píše:
Tak ještě jednou, co máš za zdroj? (výrobce, typ)
Jinak poškození nehrozí...

CORSAIR HX520W

_________________
Obrázek


26 kvě 2011 17:35
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: nova graficka karta
Zvláštní, podle všeho bys tam měl mít dost kabelů přímo ke zdroji. Snad je tam 2x 6+2pin, což je akorát.


26 kvě 2011 17:51
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
jediny konektor co ma celkem 8 pinu je tento nevis kcemu slouzi?
Obrázek

_________________
Obrázek


26 kvě 2011 18:02
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13 pro 2008 10:50
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: nova graficka karta
tak uz nic nakonec sem to v te spleti kabelu nasel 6+2pin :D

_________________
Obrázek


26 kvě 2011 18:13
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz