Tracker forum
http://forum.czech-server.com/

Plazma a satelit - dotaz
http://forum.czech-server.com/viewtopic.php?f=47&t=12677
Stránka 1 z 1

Autor:  ford [ 29 zář 2010 19:37 ]
Předmět příspěvku:  Plazma a satelit - dotaz

Ahoj chtěl bych se zeptat na následující. Pomalu ale jistě dosluhuje stará CRT televize u které mám připojené digiTV. To digi beru jako z nouzectnost a na CRT mi to tolik nevadí.
Plánuju koupit plazmu Panasonic TX-P42S20E. Pravděpodobně už digiTV bude na tomto nekoukatlené, s tím tak nějak počítám. Chtěl bych přejít buď na Skylink nebo CS Link s tím, že jsem nucen si koupit nový satelit. Do satelitu se mi nechce zrovna vrážet horentní sumu peněz a tak jsem plánoval nějaký lowendový typu Technisat TechniLink (zde: http://www.omko.cz/index.php?m=eshop&id ... =KOM1SKYBL). Jenže u tohoto řeším, že ze satelitu je výstup maximálně scart, případně cinche. No a chci se zeptat zda se ten signál nějak nezdegraduje když bych propojil satelit a tv s tímto rozhraním? Nebo prostě investovat více peněz tak, aby satelit disponoval HDMI a koupit rovnou nějaký HDTV satelit? Prostě chci ušetřit, ale nechci to lámat přes koleno a šetřit za každou cenu.
U nás kabelovka není, normální signál stojí za prd, tak příjem řeším satelitem. Po HD satelitu nějak neprahnu. K tv bych si chtěl buď připojit nějaké multimediální centrum, které mi umožní přehrávat HD filmy, případně propojit s počítačem. To je vše. Může se mi k tomu někdo zkušený vyjádřit nebo mi toto vyvrátit a říct, že jsem vůl a celé jsem to špatně vymyslel? Děkuji :wink:

Autor:  ArcturusTO [ 30 zář 2010 07:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Plazma a satelit - dotaz

tak ja osobne vlastnim Panasonic plazmu 95" ale bohuzial bez nejakeho kvalitnejsieho rozlisenia myslim ze dosiahnutelne maximum mam 640x480 proste stara vec a k nemu mam pripojeny AZBox Premium HD +

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14535758

spojene to mam pozlatenym scartom a na bezne pozeranie je to uplne pohode...

ak ti mozem poradit kup si tento prijmac a vyriesis s tym vsetky problemy okolo media centra co si spominal... mozes nim sledovat vsetky formaty vratane mkv a to aj po sieti bud lan alebo wifi. Ma moznost napojenia interneho disku ale v praxi to nieje ani treba vsetky filmy pozeram priamo po sieti z pc disku a slape to kvalitne vratane HD videa. Okrem ineho ma aj moznost nahravania satelitneho programu takze v podstate tymto zariadenim vyriesis od satelitu po prehravanie DVD a divx vsetko naraz.
Ma to aj HDMI keby nahodou v buducnosti by si chcel takze pohoda.

Samozrejme ma aj vela inych funkcii od web prehliadaca cez mail klienta moznost pripojenia na FTP server, rss citacku, youtube player a ine :D

Pisal si ze nechces do toho moc vrazat ale ked si zoberies ze jednym zaradenim vyriesis vsetky problemy a zjednodusis si zivot tak urco stoji za uvahu pretoze s tymto uz nemusis kupovat nic ine a ani napalovat filmy :D

Autor:  ford [ 30 zář 2010 08:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Plazma a satelit - dotaz

Moc díky za tip. Poštuduju to. :dikec2:

Edit: Vypadá to víc než dobře. Jen nevím, co na to řekne bytná, když uvidí ten dálkový ovladač :D

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/