Právě je 18 led 2018 01:25




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Plazma a satelit - dotaz 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2008 19:36
Příspěvky: 79
Příspěvek Plazma a satelit - dotaz
Ahoj chtěl bych se zeptat na následující. Pomalu ale jistě dosluhuje stará CRT televize u které mám připojené digiTV. To digi beru jako z nouzectnost a na CRT mi to tolik nevadí.
Plánuju koupit plazmu Panasonic TX-P42S20E. Pravděpodobně už digiTV bude na tomto nekoukatlené, s tím tak nějak počítám. Chtěl bych přejít buď na Skylink nebo CS Link s tím, že jsem nucen si koupit nový satelit. Do satelitu se mi nechce zrovna vrážet horentní sumu peněz a tak jsem plánoval nějaký lowendový typu Technisat TechniLink (zde: http://www.omko.cz/index.php?m=eshop&id ... =KOM1SKYBL). Jenže u tohoto řeším, že ze satelitu je výstup maximálně scart, případně cinche. No a chci se zeptat zda se ten signál nějak nezdegraduje když bych propojil satelit a tv s tímto rozhraním? Nebo prostě investovat více peněz tak, aby satelit disponoval HDMI a koupit rovnou nějaký HDTV satelit? Prostě chci ušetřit, ale nechci to lámat přes koleno a šetřit za každou cenu.
U nás kabelovka není, normální signál stojí za prd, tak příjem řeším satelitem. Po HD satelitu nějak neprahnu. K tv bych si chtěl buď připojit nějaké multimediální centrum, které mi umožní přehrávat HD filmy, případně propojit s počítačem. To je vše. Může se mi k tomu někdo zkušený vyjádřit nebo mi toto vyvrátit a říct, že jsem vůl a celé jsem to špatně vymyslel? Děkuji :wink:


29 zář 2010 19:37
Profil
CS admin
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2007 10:09
Příspěvky: 441
Příspěvek Re: Plazma a satelit - dotaz
tak ja osobne vlastnim Panasonic plazmu 95" ale bohuzial bez nejakeho kvalitnejsieho rozlisenia myslim ze dosiahnutelne maximum mam 640x480 proste stara vec a k nemu mam pripojeny AZBox Premium HD +

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14535758

spojene to mam pozlatenym scartom a na bezne pozeranie je to uplne pohode...

ak ti mozem poradit kup si tento prijmac a vyriesis s tym vsetky problemy okolo media centra co si spominal... mozes nim sledovat vsetky formaty vratane mkv a to aj po sieti bud lan alebo wifi. Ma moznost napojenia interneho disku ale v praxi to nieje ani treba vsetky filmy pozeram priamo po sieti z pc disku a slape to kvalitne vratane HD videa. Okrem ineho ma aj moznost nahravania satelitneho programu takze v podstate tymto zariadenim vyriesis od satelitu po prehravanie DVD a divx vsetko naraz.
Ma to aj HDMI keby nahodou v buducnosti by si chcel takze pohoda.

Samozrejme ma aj vela inych funkcii od web prehliadaca cez mail klienta moznost pripojenia na FTP server, rss citacku, youtube player a ine :D

Pisal si ze nechces do toho moc vrazat ale ked si zoberies ze jednym zaradenim vyriesis vsetky problemy a zjednodusis si zivot tak urco stoji za uvahu pretoze s tymto uz nemusis kupovat nic ine a ani napalovat filmy :D

_________________
.::: Omnia Mors Aequat :::.
.::: Umenie života spočíva v tom, správne sa rozhodnúť, na čo sa vysrať! :::.
.: "Najvacsi hrdina je ten, kto nechyti do ruky zbran." - ArcturusTO, 08.05.2009 :.

Ak nieco potrebujete kvoli CS public serveru napiste mi na ICQ : 307 587 459

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek . . . Obrázek


30 zář 2010 07:34
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2008 19:36
Příspěvky: 79
Příspěvek Re: Plazma a satelit - dotaz
Moc díky za tip. Poštuduju to. :dikec2:

Edit: Vypadá to víc než dobře. Jen nevím, co na to řekne bytná, když uvidí ten dálkový ovladač :D


30 zář 2010 08:18
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz