Právě je 18 led 2018 01:26




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Upgrade Homer PC 2011 
Autor Zpráva
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Mno jestli tam chceš sedmy, tak ber jedině 64b verzi.


13 zář 2010 21:12
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005 23:34
Příspěvky: 4230
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Paklíč píše:
...rozumnější využítí těch 500 MB "nedostupných" = RAMdisk, na něm swap/temp/cache prohlížeče/ostatní bordel...

500MB na temp je trosku malo, nemyslis?

_________________
Zakladem kazdeho bezproblemove fungujiciho spolecenstvi lidi je krystalicky cista demokracie, ovsem rizena tvrdou diktaturou.
ObrázekObrázek


13 zář 2010 21:17
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Nikdy mě to nijak nelimitovalo.
A samo že si můžeš nastavit velikost RAMdisku kolik potřebuješ.
Mám nastaveno 800 MB, ale 500 MB mi to snad nikdy nepřelezlo.


13 zář 2010 21:33
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 28 črc 2006 07:58
Příspěvky: 362
Bydliště: Slovakia
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Win7 Ultimate - jedneho dna mi komp nabehol s hlaskou, ze nejaka sluzba nenastartovala korektne a pc sa musi restartovat. Takto sa to dialo dookola. Nepomohla ani repair conzola, restore point som nemal, tak som sa vratil k XP :wink: Mozno zla verzia 7ciek, neviem, ale opravit som to nedokazal :?


18 zář 2010 11:09
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 říj 2006 13:29
Příspěvky: 1768
Bydliště: Springfield
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
ako by ste popisali tieto dve značky skrin CoolerMaster a Thermaltake
su na rovnakej urovni ? a Thermaltake je pritom predražený ?


vybral som favoritov. ktorý by ste dali ako TOP cena/vybavenie

CoolerMaster Elite 310
Alza

CoolerMaster Dominator CM 690 II lite
Alza

CoolerMaster Gladiator 600
Alza

Fortron Blue Storm II 500W by už chcelo nahradiť
CoolerMaster GX 650W PFC v2.3

_________________
:idea: :arrow: :mrgreen:
VENUS DAY 2010 V BRATISLAVE (15. MÁJ 2010)

Slovenska piratska strana
SpravodliveReferendum
Pravda vas oslobodi
Lampa - Zonacia TANAPU


Naposledy upravil HomerJ dne 08 srp 2011 12:34, celkově upraveno 1

31 črc 2011 17:28
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Ani jedna. A nechápu, jak někdo může vrazit do case tak málo, když vydrží ze všech komponent bezkonkurenčně nejdéle... :roll:
A CM zdroj bych taky nebral.


31 črc 2011 18:09
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Zdroj jedine Seasonic a nikdy jinak.
Bednu bych taky osolil. Ja osobne koupil Chieftec ale mozna dnes bych koupil neco lehci, tohle ma snad 10kg :D Ale zase poctivej plech, nic nedrnci, neklepe se. Taky uvnitr chytre usporadani, drzaky na disky apod..

_________________
Obrázek


31 črc 2011 18:43
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Čím lehčí, tím míň materiálu, tím papírovější, tím větší shit. :-)


31 črc 2011 18:45
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 říj 2006 13:29
Příspěvky: 1768
Bydliště: Springfield
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
včom je rozdiel medzi
http://www.alza.sk/seasonic-s12ii-620-bronze-d199655.htm
http://www.alza.sk/seasonic-m12ii-620-bronze-d199656.htm

okrem ceny :mrgreen: bral by ten prvý ak sa daju kable odpojiť

_________________
:idea: :arrow: :mrgreen:
VENUS DAY 2010 V BRATISLAVE (15. MÁJ 2010)

Slovenska piratska strana
SpravodliveReferendum
Pravda vas oslobodi
Lampa - Zonacia TANAPU


31 črc 2011 20:01
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Samozrejme :) Taky me stal case 3500 :) http://www.alza.cz/chieftec-bigtower-lcx-01sl-d53033.htm

_________________
Obrázek


31 črc 2011 20:03
Profil
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Registrován: 14 pro 2007 06:53
Příspěvky: 204
Bydliště: žilina
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
homerJ píše:
včom je rozdiel medzi
http://www.alza.sk/seasonic-s12ii-620-bronze-d199655.htm
http://www.alza.sk/seasonic-m12ii-620-bronze-d199656.htm

okrem ceny :mrgreen: bral by ten prvý ak sa daju kable odpojiť


práve len v tom že káble na s neodpojíš a m má odpojiteľné, ja mám s a je to v pohode v r3 je super kablemanagment


01 srp 2011 13:24
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 říj 2006 13:29
Příspěvky: 1768
Bydliště: Springfield
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
a je to tu
http://www.alza.sk/gigabyte-880ga-ud3h-d168336.htm

http://www.alza.sk/amd-phenom-ii-x4-965-black-edition-d145518.htm
berem 965 ale nie je lepšia 955 cena/vykon ?
http://www.alza.sk/amd-phenom-ii-x4-955-d115465.htm

http://www.alza.sk/seasonic-m12ii-620-bronze-d199656.htm

http://www.alza.sk/kingston-4gb-kit-ddr3-1333mhz-cl9-box-d148094.htm

bedňa sa ešte vyberá a skončil som nakoniec u thermaltaku
zatiaľ možno tato
http://www.alza.sk/pocitacova-skrin-thermaltake-bach-vx-vf4000bns-d94180.htm

a ak motyka vystrelí tak možno tato
http://www.alza.sk/pocitacova-skrin-thermaltake-armor-va8003bws-d79815.htm

teraz budem hľadať variantu cena/vybavenie bedne
ten Chieftec vyzera zaujimavo ale nechcem zbytočne preplacať zdroj čo je dnu

_________________
:idea: :arrow: :mrgreen:
VENUS DAY 2010 V BRATISLAVE (15. MÁJ 2010)

Slovenska piratska strana
SpravodliveReferendum
Pravda vas oslobodi
Lampa - Zonacia TANAPU


08 srp 2011 21:53
Profil
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Registrován: 14 pro 2007 06:53
Příspěvky: 204
Bydliště: žilina
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
A prečo nezoberieš toto http://pc-skrine.heureka.sk/fractal-design-define-r3/ mám ju a som nadmieru spokojný, v tej cene nič lepšie nieje. ešte ak by si chcel lacnejšie http://www.tichepc.sk/BitFenix-Shinobi- ... rg1=001022 má celkom slušný pomer cena kvalita


09 srp 2011 11:00
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
Na co chceš výkon?
Investice do AMD je nesmyslná... Intel sandy Bridge je na tom z hlediska výkon/takt mnohem lépe a ve např. ve hrách to neskutečně drtí. :-)
http://extrahardware.cnews.cz/forum/vie ... =2&t=17288


09 srp 2011 15:59
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 říj 2006 13:29
Příspěvky: 1768
Bydliště: Springfield
Příspěvek Re: Upgrade Homer PC 2010
intel zatiaľ u mňa nehrozí. :mrgreen: (nie že sa budete zase ohazovať intel/amd nadavkami)
prevažne strih HD videa, veľa si toho zožere potom Diablo 3 inak hry nic moc.

prakticky už len tu bedňu sa musím rozhodnuť a nejaky chladič na procak by chcelo odporučiť (teraz narychlo si nespomeniem čo som mal vybrate predtým)

_________________
:idea: :arrow: :mrgreen:
VENUS DAY 2010 V BRATISLAVE (15. MÁJ 2010)

Slovenska piratska strana
SpravodliveReferendum
Pravda vas oslobodi
Lampa - Zonacia TANAPU


09 srp 2011 17:39
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz