Právě je 22 říj 2018 01:15




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Mikrofon, hw/sw problém 
Autor Zpráva
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2007 21:19
Příspěvky: 3624
Bydliště: Zlín/Brno
Příspěvek Mikrofon, hw/sw problém
takze, vyskytl se mi mensi/vetsi problem.

pri zapojeni sluchatek s micrem do zdirky na regulaci na repracich jsou sluchatka funkcni, micro nikoliv, stale se mi nepodarilo to rozhejbat.
HW chybu micra muzu vyloucit, zkousel jsem pres integrovanou zvukovku a tam micro jede. ovsem pres creative SB audigy SE je micro nefunkcni a nekde bude asi hacek, nerad bych totiz prepinal zvukovku abych mohl mit i micro. jinak prime zapojeni do zvukovky je nemozne, nejsou tam jacky. me by spis zajimalo jestli jsem neminul nejake nastaveni. kdyby se mi tu nekdo pokusil vypsat cim vsim to muze byt zpusobeno.

diky.

btw google nepomohl.

_________________
"minulost nezmeníš, už jen proto, že v přítomnosti se stáváš budoucností" - l0v3
Ano jsem to já :) už jsi mě našla...


16 črc 2009 21:42
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
Napis co mas za zelezo a jak mas co propojeno.

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


16 črc 2009 22:10
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2007 21:19
Příspěvky: 3624
Bydliště: Zlín/Brno
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
P4,1GB RAM, NV GF 6600 GT :D, MB Intel D865PERL (mozna jina, ted presne nevim to cislo :))
na desku mam hozenou zvukovku Creative Soundblaster audigi SE. klasicky zapojene repraky Creative T7900, ty maji ovladac a do nich strkam sluchadla.

_________________
"minulost nezmeníš, už jen proto, že v přítomnosti se stáváš budoucností" - l0v3
Ano jsem to já :) už jsi mě našla...


17 črc 2009 00:13
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
mg, je mi jedno, co mas za grafiku nebo snad ma co do cineni s tvym tu diskutovanym problemem?

Misto toho napis, jak sou jako ty 7.1 repra propojene se zvukovkou a kolik a jakych jacku je zaplnenych.

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


17 črc 2009 00:39
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2007 21:19
Příspěvky: 3624
Bydliště: Zlín/Brno
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
je to propojeny pres 3 konektory, zelenej v zeleny dirce, cernej v cerne, oranzovej v oranzove, je volna modra s nazvem line in, coze je problem, nicmene neresitelny :D

_________________
"minulost nezmeníš, už jen proto, že v přítomnosti se stáváš budoucností" - l0v3
Ano jsem to já :) už jsi mě našla...


17 črc 2009 02:27
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 úno 2007 23:14
Příspěvky: 123
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
/EDIT
no mrkol som sa, ake su vystupy na audigy SE, takze pravdepodobne moznosti su taketo:
1. mikrofon do modrej zdierky na karte, sluchatka nezapojene
2. rozdelit kabel od sluchatok, mikrofonovu cast pichnut do modrej zdierky na karte, sluchatkovu cast do vystupu na repro
3. pouzit predlzovak na mikrofon, do repro das sluchatkovu zdierku
4. do zelenej zdierky dat rozdvojku 3,5 mm jack, do jednej zapojit repro, do druhej sluchatka. ked nebudes pouzivat sluchatka, das na nich volume na minimum, aby nebrali stavu


Naposledy upravil dees dne 17 črc 2009 09:53, celkově upraveno 1

17 črc 2009 08:35
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2008 02:18
Příspěvky: 999
Bydliště: Zlin Walley
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
Do sluchátkového výstupu na reprácích strčím sluchátka s mikrofonem a předpokládám, že to bude fungovat ? Nebyl bych takový optimista...

_________________
_______________________
[url]Zastav se, lehni si do trávy a podívej se do mraků...[/url]


17 črc 2009 09:23
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
Asi tak, jak pise dart, tobe se nema jak dostat zvuk z mikraku do zvukovky. Takze mikrak prdni do integr. zvukovky jako to mam ja a mas klid.

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


17 črc 2009 09:45
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2008 02:18
Příspěvky: 999
Bydliště: Zlin Walley
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
A pokud máš krátký kablík (což asi máš), tak použij prodlužku, je za pár kaček. Ale tvé dilema chápu... V takovém případě máš na výběr zapnuté buď sluchátka nebo repráky. To ovšem umí vyřešit čelní panel na PC s audiovýstupy :idea:

_________________
_______________________
[url]Zastav se, lehni si do trávy a podívej se do mraků...[/url]


17 črc 2009 09:53
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2007 21:19
Příspěvky: 3624
Bydliště: Zlín/Brno
Příspěvek Re: Mikrofon, hw/sw problém
jo uz mi to cvaklo, micro do integrovane, sluchatka do repro. s tim ze mam zaznam zvuku nastaveny pres integrovanou jinak vsechno na SB audigy, he :P ze jsem to ale magor :mrgreen:

_________________
"minulost nezmeníš, už jen proto, že v přítomnosti se stáváš budoucností" - l0v3
Ano jsem to já :) už jsi mě našla...


17 črc 2009 10:29
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz