Tracker forum
http://forum.czech-server.com/

canon pixma mp160
http://forum.czech-server.com/viewtopic.php?f=47&t=11684
Stránka 1 z 1

Autor:  Sistematicx [ 01 črc 2009 19:16 ]
Předmět příspěvku:  canon pixma mp160

Zdra
Mam problem s touhle tiskarnou. Na panelu me blika eror E42. Potrebuju poradit jak se ho zbavit. Zjistil sem ze by to melo mit neco spolecniho se skenovanim.
Dik

Autor:  werty [ 01 črc 2009 21:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

Nekde jsem nasel tenhle navod, zkus :

1) With the printer powered off but connected to a power source, press the Power button while pressing and holding
the Stop/ Reset button.
2) When the Power LED is lit, press the Stop/Reset button two times while pressing and holding the Power button.
3) When releasing the Power button and the Stop / Reset button (regardless of order), the printer will move into a
service mode. (Waiting for menu selection)
4) When the LED lights in green, press the Stop/Reset button the specified number of time(s) according to the
function listed in the table below.(Each time the Stop/Reset button is pressed, the LED lights alternately in
orange and green, starting with orange.)
The number of the Reset
button pressing
LED Function Remarks
0 time Green Power off
1 time Orange Service pattern print
2 times Green EEPROM print
3 times Orange EEPROM reset
4 times Green Waste ink counter reset See waste ink counter reset
procedures below.
5 times Orange Destination setting See Destination setting
procedures below.
6 times Green Print head deep cleaning
11 times Orange Button / LCD checking
12 or more times Returns to a menu selection

Autor:  Sistematicx [ 01 črc 2009 21:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

Jo to je mam dojem reset pro ukazatele naplni. Aspon se to tvari dost podobne co sem uz zkousel...ale ozkosim

Autor:  Onassis [ 02 črc 2009 07:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

Podle mě je to chyba scanneru. Takže ji hoď do popelnice :)

Autor:  Sistematicx [ 02 črc 2009 11:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

Ano k tomu sem se taky dopatral ze to je chyba scanneru. Ovsem uz sem se nedopatral jak se ji zbavit...
Nasel sem si ze by to mohlo bejt kabelazi ale tiskarnu sem mel rozdelanou a nic sem nenasel...pokad zahorel nakej IO tak su nahranej...

Autor:  Onassis [ 02 črc 2009 16:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

To je neopravitelný a pokud jo oprava převišuje cenu nové tiskárny.
Pokud to dokážeš můžu ti takových tiskáren poslat kolik chceš. :)

Autor:  Sistematicx [ 02 črc 2009 17:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

No kdyby aspon te scanner sel odpojit aby to fungovalo jen jako tiskarna tak by me to stacilo...
No uvidim este to rozdelam a zkusim se v tom nak povrtat...

Autor:  Onassis [ 02 črc 2009 19:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

nejde

Autor:  Sistematicx [ 02 črc 2009 19:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

No to tu nepis ani ze srandy...tiskarna nema este tolik odslouzeno aby musela jit do kelu...to musim nak poresit

Autor:  Mex [ 17 črc 2012 19:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: canon pixma mp160

Měl jsem taky tu stejnou hlášku E42. Ale házalo mi to tu chybu jen při skenování. Zjistil jsem, že byl nainstalovaný špatně ovládač celé tiskárny. Měl jsem Win XP pro SP3. Pomohl jen reinstal celého windows. Reinstal ovladačů nepomohl. Teď jedu na Win 7 64bit a zatím bez problému.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/