Právě je 15 pro 2018 23:00




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 TOMTOM navcore 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník

Registrován: 22 srp 2008 11:09
Příspěvky: 3
Příspěvek TOMTOM navcore
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli je mozne nahrat do TOMTOM ONE XL s dosavadnim NAVCORE 8.010 nove 8.3.
Mam novy TOMTOM HOME 2.5 a kdyz dam aktualizovat tak se me novy nestahne.
Je nejaka moznost jak to tam do toho narvat......?
Nove mapy TomTom.Western.and.Central.Europe.v815.2003 nefunguji na NAVCORE 8.010.
Diky za radu.


30 lis 2008 19:08
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2008 02:18
Příspěvky: 999
Bydliště: Zlin Walley
Příspěvek Re: TOMTOM navcore
Bohužel neporadím, ale zkus hledat odpověď na fóru
http://www.poi.cz/phpbb/
Pozor, to je fórum pouze o oficiálních navigacích, striktně zakazují debaty o warezu, tak pozor na to co a jak píšeš.

Já jinak mám jiný dotaz:

GO 730, mapa stažená z trezzoru 815.2034 - Funguje na ní někomu IQ routes ? Mě tedy NE :evil:


06 pro 2008 00:55
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2008 02:18
Příspěvky: 999
Bydliště: Zlin Walley
Příspěvek Re: TOMTOM navcore
Sám si odpovím. Mapa 815.2034 je určena pouze pro zařízení, která nepodporují IQ routes. Pro ty dostupná jako poslední v815.2003


06 pro 2008 22:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz