Právě je 22 říj 2018 01:10




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Mapy do garminu problem ! 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník

Registrován: 09 lis 2006 19:10
Příspěvky: 1
Bydliště: Mimon,Zahradni 131/v
Příspěvek Mapy do garminu problem !
Zdravim lidicky mam takovej dotazek potreboval bych dostat mapy do garminu 300 mam 2gb sd a mam nejaky mapy odsud sosli a chci je tam nejak dostat ale nevim si s tim rady nikdy jsem to nedelal.Poradte prosim .Dikes


13 říj 2008 18:54
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 02 zář 2007 02:50
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Mapy do garminu problem !
Nazdar, je to jednoduché první naistaluj v PC program mapsource,který je snad s každou mapou pokud je to instalačka.Dále ji musíš odblokovat mapu keygenem který najdeš všude na netu a pak musíš označit celou mapu kterou chceš mít v Garminu a poslat to do přístroje je to jednoduché...a buď ti vleze do přístroje anebo to poslat na kartu.ČR vleze do přístroje evropa do karty..tak se ti to snad povede


28 pro 2008 11:41
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mapy do garminu problem !
zrovna dneska jsem to dělal taky na 2gb kartu :) doporučuju mapu TOPO Czech


28 pro 2008 20:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz