Nazdar, nejak mi záhadne začalo od minulého týždna strašne dlho načítavať stránky. Otvorím nejakú a stále sa točí kolečko a točí a točí... Po nejakom čase to stopnem a začne sa postupne zobrazovať tá stránka. Robí to väčšinou na stránkach na ktorých som ešte nebol po vyčistení cookies histórii atď. Začalo mi to robiť na Chrome tak som skúsil preinštalovať a stále to robilo. Tak som skúsil Operu a tam je to to isté. Všimol si že Explorer to nerobí, kedže Opera beži tiež cez Chromium či nie je niekde chyba tam a či to nerobí náhodou len mne. Vie niekto poradiť?
Ale k tvemu dotazu, co ostatni web? Tohle dela jen tobe takze je problem jen u tebe a ve tvem kompu nebo pripojeni o internetu.
21 úno 2014 19:14
Fijojo
Začátečník
Re: Nekonečné načítanie stránok
Taky mám podobný problém ), také nevím co s tím,..já používím Firefox a Chrome a je to prašť jak uhoď..., odinstaloval jsem i Bitdefendera apod. a nic, takže těžko říct. Taky je mi to záhadou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru