Právě je 17 lis 2018 04:31




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Lineage 2 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník

Registrován: 10 bře 2006 23:19
Příspěvky: 15
Příspěvek Lineage 2
LOL Hrajete někdo tu lineage 2 tady od trezoru ??Nainstaloval sem ji i ten soubor od Eclipse a když to spustím tak píše že neodpovídá nevíte co s tím ?? Dík :dikes:


18 úno 2008 10:41
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 16 led 2006 07:31
Příspěvky: 410
Příspěvek Re: Lineage 2
Taky jsem to zkoušel a maj to nějaký zmršený.

Vyskočí chyba, a nejzajímavější je, že na mých "Vista 64, 2x3GHz, 4GB RAM", to nahlásí počítač "Windows XP, 2048MHz, 1024MB RAM". Jediný, co to poznalo správně je grafička :shock:

V pravidlech mají sice uvedeno, že chyby se mají hlásit GM, ale že by uvedli alespoň nějaký kontakt, když už neni fórum :|

Citace:
ColorModifier L2_Skies.Shaders.SkybackgroundColor: Serial size mismatch: Got 1110, Expected 1323

_________________
Obrázek
http://tracker.czech-server.com/userdetails.php?id=2012


18 úno 2008 20:16
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2007 21:19
Příspěvky: 3624
Bydliště: Zlín/Brno
Příspěvek Re: Lineage 2
sice ot, ale kde sosnu instalacku , hlavne funkcnu 8) :dikes:

_________________
"minulost nezmeníš, už jen proto, že v přítomnosti se stáváš budoucností" - l0v3
Ano jsem to já :) už jsi mě našla...


19 úno 2008 00:37
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Lineage 2
Offic., gamepark,... zalezi na jakem to jede klientovy a taky jake jsou potreba upravy.

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


19 úno 2008 00:47
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 10 bře 2006 23:19
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Lineage 2
To jo ale na webu eclipse nic nikdo nepíše :lisovani:


19 úno 2008 08:33
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 10 bře 2006 23:19
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Lineage 2
No a jak už bylo zmíněno žádnej kontakt na admina no co ani na hráče :itchy:


19 úno 2008 08:34
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Lineage 2
Nauc se editovat prispevky, taky nevim proc davas quote na svuj predchozi prispevek...

Ad kontakt) ja akorat vzdalene vim z hromadne pmky, ze neco jako LA server "mame" - nezajimalo me to, LA sem nahrany dosytosti. Imho jestli mas zajem, tak kontakt jiste najdes, mozna to chce trochu poguglit nebo vydrzet par dnu.

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


19 úno 2008 09:01
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 16 led 2006 07:31
Příspěvky: 410
Příspěvek Re: Lineage 2
Možná jsem přišel na to, v čem je problém: Našel jsem zmínku o tom, že zmíněný server běží na verzi "Chaotic throne: Interlude" (Chapter 6), ale nejnovější verze L2 je "1st throne" (Chapter 7)...

Možná pomůže tenhle download: http://www.abcgames.cz/?p=downloady_zobraz&ID=11390
(za nějakou tu hodinu se mi to stáhne tak pak dám vědět, jestli to pomohlo ;) )

edit: bohužel to vypadá, že to nebudou hodiny, ale dny... (T_T)
To člověka vyloženě naštve, když má připojení 8MB/s a jede to 40kB/s

_________________
Obrázek
http://tracker.czech-server.com/userdetails.php?id=2012


19 úno 2008 13:43
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 16 led 2006 07:31
Příspěvky: 410
Příspěvek Re: Lineage 2
Tak konečně dneska naběhl nový web, kde jsou uvedeny potřebné informace včetně odkazů na stažení toho správného klienta.

=> [url]eclipse.redirectme.net[/url]

_________________
Obrázek
http://tracker.czech-server.com/userdetails.php?id=2012


20 úno 2008 10:00
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 28 zář 2006 18:28
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Lineage 2
abyse to nemuselo stahovat pomalu pres IE tak sem dal pozadavku NONCZSK tak tam pls pridejte hlas


21 úno 2008 22:52
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 15 srp 2007 12:40
Příspěvky: 1328
Příspěvek Re: Lineage 2
Zdrawim L2-re.. ja taky hraju L2 ted mam pauzu ale jinak sem momentalne s par kamosema na http://lineage2.ro/ vse potrebne je v sekci How To Connect. Snad se tam nekdy potkame.

_________________
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e030ee545470766382617


20 led 2009 19:23
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 18 črc 2008 21:04
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Lineage 2
ne ze sa stanete zavislymi, ja taky hral L2 :)


23 led 2009 23:44
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 15 srp 2007 12:40
Příspěvky: 1328
Příspěvek Re: Lineage 2
Konecne :) :dygzej: :mocsmajlu: http://www.lineage2.com/archive/2009/04 ... al_la.html

//sice je tam datum 28.4, ale ja si toho vsiml az ted :D

_________________
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e030ee545470766382617


16 kvě 2009 12:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz