Právě je 18 črc 2018 15:33




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 crysis 2 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 11 úno 2009 20:17
Příspěvky: 402
Příspěvek crysis 2
chtěl jsem zeptat, zrovna zkouším nové demo které zrovna vyšlo, zkoším to kvůli tomu jestli mi to pojede na mé sestavě a jede to v poho, tak by mě zajímalo jestli co se HW nároků týka je mezi demem a plnou hrou nějaký rozdíl??

_________________
neřešte moje hrubky, já taky neřeším vaše blbé ksichty, moje hrubky jdou opravit ale vaše ksichty NE!


02 bře 2011 12:00
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 15 srp 2007 12:40
Příspěvky: 1328
Příspěvek Re: crysis 2
Vetsinou bejvaj ty naroky dema a plne verze stejne... viz:
http://www.zing.cz/novinky/3326/pc-demo-crysis-2-je-na-svete

http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/crysis-2-hardwarove-naroky-d0g-/clanek.A110202_155916_bw-zurnal-pc_osk.idn

a x dalsich stranek kde jsou temer totozne pozadavky.. takze bych se niceho nebal..

_________________
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e030ee545470766382617


02 bře 2011 12:57
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: crysis 2
Ja nasel zpravu ze to bude jen DX9 hra. Bez DX 11, protoze nVidia nestihla dodelat optimalizace :D :smich:

http://www.ddworld.cz/aktuality/graficke-karty-gpu/crysis-2-vyjde-bez-directx11-jen-jako-dx9-nvidia-nema-hotove-optimalizace-2.html

2 Kaka a vecernicek - ano je to ddworld, nejdriv si to precti pak brblej a rozporuj.

_________________
Obrázek


02 bře 2011 13:58
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: crysis 2
Jj, přečetl jsem si to jinde, protože z DD je mi na blití :D A ty myslíš, že když měli DX11 verzi skoro hotovou, že to jen tak vyhodí? Dost naivní názor :) DX11 se tam 100% dostane přes update, až ji plně dokončí.

BTW není to ani tak chyba nV, jako spíš Cryteku a EA, kteří zodpovídají za dokončení hry v určitém temrínu.


Naposledy upravil yxcvbnm dne 02 bře 2011 15:22, celkově upraveno 1

02 bře 2011 15:15
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 15 srp 2007 12:40
Příspěvky: 1328
Příspěvek Re: crysis 2
BTW docela me stvou s tim ze se neda ani prihlasit poradne.. kdyz uz se clovek prokouse na 10tej pokus registraci (kdyz nevybafne hlaska ze spojeni se serverem se nezdarilo nebo neco v tom smyslu) tak pak zase musi XY milionkrat skouset aby se mu povedlo prihlasit..

_________________
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e030ee545470766382617


02 bře 2011 15:17
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 31 pro 2006 11:24
Příspěvky: 1204
Příspěvek Re: crysis 2
yxcvbnm píše:
BTW není to ani tak chyba nV, jako spíš Cryteku a EA, kteří zodpovídají za dokončení hry v určitém temrínu.

Sundej už ty zelený brejle :smich:
Robe zahrajem mulťák :wink:


02 bře 2011 18:40
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: crysis 2
A ty bys měl přestat jíst rádoby vtipnou kaši a zapojit rozum :twisted:


02 bře 2011 18:50
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 31 pro 2006 11:24
Příspěvky: 1204
Příspěvek Re: crysis 2
No právě že logicky je to jednoduchá rovnice. To ty zapojuješ emoce, zelenáš a přestáváš přemýšlet :wink: Ale nebudu sem tahat flame z nvidia vs. AMD. Někoho, kdo tvrdí, že nvidia drtí AMD, vládne světu a svádí její neschopnost stihnout termíny s DX11 na všechny kolem, tak toho je lepší nedráždit.


02 bře 2011 19:23
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: crysis 2
Amen, a to jeste neprisel Kaka :D

_________________
Obrázek


02 bře 2011 19:26
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: crysis 2
Já snad píšu něco jako že nVidia je lepší než AMD a že vládne světu, nebo co? :shock: Jen píšu, že EA a Crytek jsou zodpovědní za kompletní vydání své hry, což je prostě pravda. A když už to prostě kvůli nV nevyjde, tak proč neposunout datum vydání o měsíc a nevydávat polotovar?


02 bře 2011 19:28
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: crysis 2
Tomasek1234 píše:
Amen, a to jeste neprisel Kaka :D


Ja uz sem tu davno, odmitam ale cokoliv resit s clovekem, ktery musi byt osobne (financne) zainteresovany na propagaci stachova webu.

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


02 bře 2011 19:35
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: crysis 2
[Last post]S těmito tématy taky končím, nemá to cenu, ikdyž třeba vůbec nV nefandím. Jen mě prostě vždycky nadchne, když je někdo nVidiot nebo fanATik a vůbec nehledí na obecná fakta, kteér se tady snažím donést, ale jak říkám, tady to vůbec nemá cenu a už vůbec ne někomu, kdo má červený i nick :mrgreen: [/Last post]


Naposledy upravil yxcvbnm dne 02 bře 2011 19:55, celkově upraveno 1

02 bře 2011 19:41
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: crysis 2
Yop, tady je naprosto jasny, kdo jak vidí. :mrgreen:


02 bře 2011 19:47
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: crysis 2
:D hlavne je prdel jak nvidioti kaka a vecernicek maji vzdy vyborne a padne argumenty ke svym casto dost nesmyslnym tvrzenim :D No co uvidime casem co bylo pricinou totalni devastace crysis 2. V DX9 to moc pastva pro oci a brutalni zahul pro nove grafiky asi nebude. Snad tam to DX11 dostanou ale dodavat to tam potom je na hovno, to chce nativni implementaci. Doufam, ze to nedopadne tak, ze to bude mit ve fullHD na mainstream grafikach 100Fps :D To pak moc jako etalon kvality nebude :?

_________________
Obrázek


02 bře 2011 19:56
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2010 21:46
Příspěvky: 669
Příspěvek Re: crysis 2
Ach jo, co furt máš s tím DX11... Nic podstatnyho to nepřináší, reálnej viditelnej přínos tesselace je nula nula prd a to je tak všechno.
Vem si DX9 × DX10 Crysis - to top nastavení se stejně podařilo nějak natlačit i do DX9 a pak byl rozdíl úplně zanedbatelnej.


02 bře 2011 20:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz