Právě je 18 črc 2018 15:36




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Mafia 2 CZ 
Autor Zpráva
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 22 bře 2008 15:15
Příspěvky: 608
Příspěvek Mafia 2 CZ
Proč se to maže? nestihnu ani na to kliknout a je to dycky smazaný :)

_________________
Obrázek
Pozitronový Automat na Neutralizaci Androidů/ Rychlý Ultrasilný Pozitronový Létající Analogový Hrozivý Likvidační Automat Vyzbrojený Antihmotou


24 srp 2010 13:53
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Protoze to nefunguje, nejde zvuk v castech hry a taky v 10 misi koncis dal hra nejde.

_________________
Obrázek


24 srp 2010 14:01
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 27 čer 2008 19:58
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Stiahol som Skidrow verziu, avšak na začiatku druhej kapitoly (počas cesty autom) začne červenať obrazovka a pomaly klesať život Vita. Chyba je pravdepodobne v cracku. Ďalej som skúsil aj češtinu, ktorú niekto hodil do komentárov ku Skidrow cracku, ale osobne mi fungujú iba titulky, prestrihové nápisy (ako napr. Prvá kapitola apod.) sú poprehadzované, a po úvodnom videu hra spadne.

_________________
Obrázek


24 srp 2010 20:12
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 21 říj 2009 19:09
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Nevete kedy to bude? na tu hru hodne dlho cakam :)


24 srp 2010 20:53
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Za par dni. Hra je stejne nic moc. Ale alespon pockat az to pujde plne cesky, bez padani a podobnejch bugu. Jenze lidi jsou jak magori.
Takze zatim stale zadna plne funkcni verze.

ejkej diky

_________________
Obrázek


24 srp 2010 21:33
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
vsak 27.8. to ma vyjit, ne? to uz snad vydrzi kazdy :-)

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


24 srp 2010 21:37
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 27 čer 2008 19:58
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Tak som skúsil reinstall a dospel som k určitým zmenám. Nápisy sú už v poriadku, hra taktiež nepadá po prvej cut scéne, avšak český dabing funguje len v priamo v hre, v prestrihových scénach je dabing anglický. Každopádne v hre je stále health bug, takže je nehrateľná.

EDIT: Podľa jedného DC hubu to vyzerá, že niektorým hra funguje aj s V3. crackom a SKIDROW verziou bezchybne. Osobne by som ale počkal na Proper verziu.

_________________
Obrázek


24 srp 2010 21:39
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Pockal bych hlavne na normalni verzi ne prervavanej dabing do verze kde bejt nema.

_________________
Obrázek


24 srp 2010 22:46
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Aktualni stav :

mame na trackeru funkcni CZ verzi i s dabingem v cut scenach, instalace pres phoenix

taky mame skidrow verzi, k ni pouzijte crackfix od skidrow s nim neubyva ve dvojce zivot.

Cestinu do skidrow lze stahnout na trackeru + pouzit maly soubor k rozchozeni dabingu u cut scen. Jak je to tam s funkcnosti a crackem musi nekdo osvetlit.

_________________
Obrázek


25 srp 2010 18:04
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
To je jako i ofiko pres steam? :evil: Prisli o zakaznika tim padem, nemam slov.

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


25 srp 2010 18:19
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
blooda píše:
nevim proc se nemuzu dostat zapnu istalaci a nedostanu se prez steam


jakou mas verzi? ta ceska se neinstaluje pres setup ale pres phoenix.

_________________
Obrázek


25 srp 2010 18:22
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Kakarabana píše:
To je jako i ofiko pres steam? :evil: Prisli o zakaznika tim padem, nemam slov.


Blesku. Kde myslis ze se dalo stahnout a hrat demo, jen na steamu.

_________________
Obrázek


25 srp 2010 18:22
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
Tak demo neni full, jeste sem tajne doufal, ze v plne verzi takova picovina nebude, co uz, mne to zily netrha :-)

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


25 srp 2010 18:29
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2 CZ
On to ten phoenix obchazi ten steam. Ceska verze se tak instaluje.

_________________
Obrázek


25 srp 2010 18:31
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz