Právě je 17 led 2018 15:49




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Battlefield: Bad Company 2 
Autor Zpráva
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09 led 2006 21:27
Příspěvky: 349
Bydliště: Bechyně - jižní čechy
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
Demo ani SP mě moc nenadchlo :(, počkám jak pujde MP, ale zustanu spíš u Battlefield 2 ( hlavmě to jede i na starým keplu)

_________________
Ale co, hlavně že žijem
Obrázek
Obrázek
Obrázek


01 bře 2010 19:20
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2008 17:15
Příspěvky: 805
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
ale aspon ti to uklada hru :(

_________________
Obrázek


01 bře 2010 19:29
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
Mne to uklada v pohode... zkopirovals ze slozky crack vsechno (i ty textaky)? Jeste by taky mozna mohl byt problem s pravy ve winu na ukladani do slozek (vista, win7) - nejen proto hry instalim mimo program files radeji

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


01 bře 2010 19:42
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2008 17:15
Příspěvky: 805
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
zkopiroval som vsetko z cracku
mam xp a zrejme by s tymi pravami problem nemal byt kedze kazda hra ma miesto v D:/HRY/ :(
a este jedna vec resume funguje iba pokial hru uplne nevypnem

_________________
Obrázek


01 bře 2010 19:45
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 15 srp 2007 12:40
Příspěvky: 1328
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
mě resume fungovalo v pohode i kdyz sme to uplne vypl... ale brachovi tez nefunguje...

_________________
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e030ee545470766382617


01 bře 2010 20:01
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2009 13:31
Příspěvky: 834
Bydliště: Břeclav street
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
taky me to nejede uz mam za sebou 2 mise a kdyz chci hrat tak musim od 1 :-(

_________________
Obrázek

Sparta v lize to je krize , ať už táhne do divize.


03 bře 2010 13:42
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 21 lis 2006 18:38
Příspěvky: 430
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
Někde sem četl že ve W7 a Vistách je to neukládání způsobeno diakritikou v názvu účtu uživatele. Založ si novej uživatelskej účet bez diakritiky a mělo by to být v pohodě.

_________________
"Jen mrtví viděli konec války."
Platon

Obrázek


05 bře 2010 11:41
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2009 13:31
Příspěvky: 834
Bydliště: Břeclav street
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
mam XP

_________________
Obrázek

Sparta v lize to je krize , ať už táhne do divize.


05 bře 2010 12:01
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
nemelo to byt spis: "mam zabordeleny XP" ? :mrgreen:

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


05 bře 2010 12:30
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2008 17:15
Příspěvky: 805
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
ako som pisal tak mam tiez tento problem a xp no "bordelom" to urcite nebude lebo na druhom pc (tak 2tyzdne po instale no s W7 ) to tiez nejde
ale diakritiku v ucte mam :?

_________________
Obrázek


05 bře 2010 14:17
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2009 13:31
Příspěvky: 834
Bydliště: Břeclav street
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
karakabanana ja nemam bordel ve winu a nemam ani diakritiku....

_________________
Obrázek

Sparta v lize to je krize , ať už táhne do divize.


05 bře 2010 15:13
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
@shooter: ten bordel byl na lowerka, co ucet bez diakritiky? pomohlo to?
@lower: ses si tim jistej?

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


05 bře 2010 20:07
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2008 17:15
Příspěvky: 805
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
diakritika nepomohla ale skusim novy patch
na asi az rano teraz sa ide von :mrgreen:

_________________
Obrázek


05 bře 2010 20:12
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2009 13:31
Příspěvky: 834
Bydliště: Břeclav street
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
ano kaka jsem naprosto.. :-)

_________________
Obrázek

Sparta v lize to je krize , ať už táhne do divize.


06 bře 2010 12:46
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2008 17:15
Příspěvky: 805
Příspěvek Re: Battlefield: Bad Company 2
takze patch pomohol
"Battlefield.Bad.Company.2.Patch1-RELOADED"

_________________
Obrázek


08 bře 2010 18:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz