Právě je 17 led 2018 15:47




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Mafia 2 
Autor Zpráva
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 01 říj 2007 17:31
Příspěvky: 1682
Bydliště: Black House
Příspěvek Re: Mafia 2
yxcvbnm : Pokud to nebude jako u Crisis, že ty co to měli objednaný jí měli doma o týden déle než ty co si to sosli :lol:

/a ten physx tam fakt narvou ? Kua to bude drahý :lol:

_________________
Toliceek. That´s it.


01 bře 2009 15:07
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 04 říj 2006 23:46
Příspěvky: 4536
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
"Narvat" tam PhysX je spis ulehceni pro vyvojare (PhysX je sada predchystanych "efektu", jestli se nemylim ;) ) - vyvojar nemusi programovat slozite co uz obsahuje PhysX.
@vecerda: obavam se, ze narocnost hry bude ponekud vetsi a 1920x1200 si s AA, AF a PhysX fakt na full nedam :(

_________________
--- Kakarabana ---

Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby

Obrázek


01 bře 2009 15:22
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
aha tak to asi ne no, tak ne nejvyšší ale vysoké + 2AA :wink: to by stačit mělo

a physx je ulehčení i proto, že je myslím zdarma. teda aspoň ageia ho zdarma nabízela


01 bře 2009 15:28
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 01 říj 2007 17:31
Příspěvky: 1682
Bydliště: Black House
Příspěvek Re: Mafia 2
Tak ještě aby nebyl žejo, když Nvidia i platila zato aby ho někam dali :lol:

No, uvidíme jak to bude vypadat, ale je škoda že si to nebudou moct vychutnat i Atináři.

_________________
Toliceek. That´s it.


01 bře 2009 15:35
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 15 srp 2007 12:40
Příspěvky: 1328
Příspěvek Re: Mafia 2
Jakto?

_________________
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e030ee545470766382617


01 bře 2009 15:44
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 22 bře 2008 15:15
Příspěvky: 608
Příspěvek Re: Mafia 2
je to objednaný na PhysX

_________________
Obrázek
Pozitronový Automat na Neutralizaci Androidů/ Rychlý Ultrasilný Pozitronový Létající Analogový Hrozivý Likvidační Automat Vyzbrojený Antihmotou


01 bře 2009 16:06
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
atinářům to samozřejmě pojede :lol: jen ne s physx.


01 bře 2009 16:09
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 01 led 2008 16:08
Příspěvky: 882
Příspěvek Re: Mafia 2
vypada ze nebude multiplayer :(
http://www.mafia-2.cz/informace/

_________________
Obrázek


01 bře 2009 16:37
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
hh na co multiplayer? malí čeští vývojáři by tohlo fakt nezvládli. už je obrovské sousto jen single :wink:


01 bře 2009 16:39
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 01 led 2008 16:08
Příspěvky: 882
Příspěvek Re: Mafia 2
v dnesnej dobe je to polovica hry :D

_________________
Obrázek


01 bře 2009 16:41
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 01 říj 2007 17:31
Příspěvky: 1682
Bydliště: Black House
Příspěvek Re: Mafia 2
Já bych řekl že víc jak polovica :D . Ikdyž zrovna u GTA a Mafie ten single celkem jde a zabaví na celkem dlouho. Ale není to ono no ...

_________________
Toliceek. That´s it.


01 bře 2009 16:43
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 11 bře 2006 17:16
Příspěvky: 65
Příspěvek Re: Mafia 2
v jednicce byly uz multiplayer zavody predchystany, pak vysel nejakej mod ze to slo. Tezko rict proc to tam nakonec nedali.
Byly to okruhy po meste v ruznych typech aut :)


01 bře 2009 17:25
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
kr0kuS píše:
v dnesnej dobe je to polovica hry :D



u codka a podobných her je MP 80%. jenomže u mafie bych si MP kromě závodů nedokázal ani představit :wink:


01 bře 2009 17:56
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 01 říj 2007 17:31
Příspěvky: 1682
Bydliště: Black House
Příspěvek Re: Mafia 2
Tak to jsi ještě nehrál třeba GTA SA po netu. Celkem luxusní pohraníčko, když se na serveru dohodnete třeba 2 partičky po 5 lidech, seženete si nějaké luxusní auto a války " gangů " můžou začít. Honičky v autech, letadlech nebo na motorkách nejsou nic neobvyklým. Nemluvě o tom, že když váš někdo naštve, tak na jeho hlavu vypíšete odměnu a kdokoliv ho zabije dostane to co jsi slíbil. Pokud nabýdnete dost, rázem je celý server na ruby a začíná lov :lol: . Nemluvě o hromadě módů, vytvořených hráči a mnoho jiném. Věř že potom se na SP už ani nepodíváš :)

_________________
Toliceek. That´s it.


01 bře 2009 18:21
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
jenomže si takto představit mafiu nedokážu :wink: je to úplně jiný styl hry


01 bře 2009 18:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz