Právě je 22 črc 2018 15:42




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Mafia 2 
Autor Zpráva
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
Ano, tomu gameplay videu věřím :) Na druhou stranu myslím, že i přes CPU PhysX to bude pěkné a moc rozdílů tam nebude.


23 kvě 2010 12:56
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2
Uvidime v testech, ale ze by nV jela o x procent lepe to dost pochybuju.

_________________
Obrázek


23 kvě 2010 22:00
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 12 bře 2006 15:09
Příspěvky: 66
Příspěvek Re: Mafia 2
Tak demoverze už je venku i s českým dabingem!


10 srp 2010 10:43
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 12 led 2006 15:40
Příspěvky: 126
Příspěvek Re: Mafia 2
Perfektní :) ... hele nevíte někdo jestli ta mise v demu bude jedna z misí z hry nebo udělali nějakou krátkou misi jen pro účel dema??

edit: sorry, už jsem si to přečetl v tom článku... je to trochu předělaná mise ze hry...


10 srp 2010 12:28
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2007 21:19
Příspěvky: 3624
Bydliště: Zlín/Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
to pisou aj v tom demu mam pocit ;)

_________________
"minulost nezmeníš, už jen proto, že v přítomnosti se stáváš budoucností" - l0v3
Ano jsem to já :) už jsi mě našla...


11 srp 2010 21:31
Profil
Kecálek
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2009 13:31
Příspěvky: 834
Bydliště: Břeclav street
Příspěvek Re: Mafia 2
hned na zacatku nez se ukaze Nvidia

sakra asi si to koupim kdyz vidim ten konec demo mise :D

_________________
Obrázek

Sparta v lize to je krize , ať už táhne do divize.


11 srp 2010 22:44
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 12 led 2006 15:40
Příspěvky: 126
Příspěvek Re: Mafia 2
no já jsem konzolář, notebook to neutáhne, takže si to určitě koupím :)


12 srp 2010 07:14
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
Asi to taky koupím, sice ježdění po měste nebude nejlepší, ale i ta jedna mise mě hodně bavila (střílení, krytí, dialogy, ...).


12 srp 2010 10:49
Profil
COD 4 admin
Uživatelský avatar

Registrován: 21 lis 2006 18:38
Příspěvky: 430
Příspěvek Re: Mafia 2
Tak s nVidií to tak horký není. Mám kamaráda, kterej na Mafii2 dělá od začátku (důvod proč si ji koupím). Je to pár dní co jsem mu říkal, že z toho mám trochu peří páč mám ATi a on na to " Ale je optimalizovaná i pro ATi, akorát se o tom nemluví. A physix zas takovej problém není, každý 2jádro to stíhá dopočítat, takřka bez vlivu na FPS hry. Nofear". Akorát se to opravdu nedostává moc ven, to víte marketing. Nicméně kamarád je z toho trochu nešťastnej, protože prej dostanou max. 1 kopii na člena týmu (je tam asi 150 lidí). Sám prej dostane jen 1 kopii a to ještě k tomu na Xbox.... Právě pracují na DLC, bude to prí arkádový až až, samotná hra ale je prý až dost epická na to, aby si takovej DLC mohli dovolit.

_________________
"Jen mrtví viděli konec války."
Platon

Obrázek


12 srp 2010 11:40
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
Kámoš to zkoušel s PhysX na 5830 + Athlon II X4 630 a hratelné to nebylo :)


12 srp 2010 11:54
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2
Physx jde pres CPU uplne stejne. Nastaveni physx na maximum je nesmyslne a asi to nikdo nebude pouzivat. Pri strileni lita ze vseho tolik trosek, ze je to naprosto nerealne a nesmyslne. Takze na normalni hrani vcetne physx neni nV grafika vubec potreba.

_________________
Obrázek


12 srp 2010 11:56
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2
yxcvbnm píše:
Kámoš to zkoušel s PhysX na 5830 + Athlon II X4 630 a hratelné to nebylo :)


loool to ma asi rozbitej komp nebo to hral ve fullhd a vsechno na full.

http://www.cttl.cz/index.php?gid=11175

_________________
Obrázek


12 srp 2010 11:56
Profil
Nejukecanější
Nejukecanější

Registrován: 23 kvě 2007 17:11
Příspěvky: 3083
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Mafia 2
No asi jo, já se ho na nastavení neptal :lol: Každopádně je tam prý propad FPS celkem znatelný :wink:


12 srp 2010 12:00
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2
V rozumnejch nastavenich to beha na 2 jadru a ati HD3650 i na slabsich. Jemu to musi litat naprosto v klidu. Jasne physx na max at si prepne na off nebo medium. Physx na max je nesmysl co je nerealny a na fps mu zbytecne ubere.

_________________
Obrázek


12 srp 2010 12:05
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Mafia 2
DDWorld píše:
V běžném rozlišení 1920x1200(1080) si tak naplno zahrajete s grafikami HD 5850/5830 i GTX 460, a když vypnete tu okluzy, tak i s HD 5770 a staršími GPU. V nižších rozlišeních a detailech 1680 či 1366 už si zahraje kdokoli v podstatě na čemkoliv. Tím nejdůležitějším pro HD hraní je tu procesor. 3GHz a čím víc jader, tím líp, to je nutnost, pokud chcete hrát na vysokých detailech.

_________________
Obrázek


12 srp 2010 12:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz