Právě je 19 zář 2018 18:38




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Jak kopirujete DVD? 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek 
Nemyslim ze je to tak. Urcite je rozdil mezi DVD bez komprese a DivX. A to na jakekoliv TV (myslim 2CD DVDRip). To je bez debaty. Proto mi pijde logicke, ze kdyz chce nekdo kvalitu taha pouze DVD s minimalni kompresi at uz dosazena cestou vyhazeni zbytecnosti nebo treba rozdelenim. Co mi pripada jako nesmysl je nechavat DVD komplet i kdyz je film dlouhy a pak nekde debatovat o kvalite takoveho paskvilu. To je pak pravda, ze je lepsi kvalitni DVDRip v XviDu. Takze pokud kvalitu tak DVD s minimem komprese obrazu, pokud jde o zkouknuti filmu je podle me kvalitni Rip dostacujici.


20 pro 2006 17:33
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 pro 2006 14:37
Příspěvky: 10
Příspěvek 
To je pravda, komprese by kazdopadne mela byt co nejmensi, jen mi neda proc nekteri vymazou menu a nechaji tam sest jazyku a schovane reklamy. Nedavno jsem stahl garfielda dvojku a byla udana v popisu s menu, koukl jsem se do stop a bylo tam schovanych hafo reklam i to menu a tak dale, v tomto pripade musela byt komprese dost velka, stejne mi neda, kdyz nekdy kouknu na film u ktereho je vic jak pulka zachovanych puvodnich veci a film je ok a dneska jsem kouknul na Obchodnika se smrti a chtelo se mi blejt, to byla kvalitka. :? Proto jsem se snazil tady aby se nejak dalo vedet jak ma vypadat spravna komprese tedy uprava, jelikoz nekteri opravdu nevedi co by, nechapu na co mi jsou k jazyku CZ a ENG anglicke a ceske titulky. Pak se bojim neco tahat, abych to netahal na trikrat ruzne verze.

_________________
Jsou dve veci co me privadi k silenstvi:

1. Microsoft
2. DVD bez menu a jen s CZ


20 pro 2006 20:29
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
4 Martic > ja nechavam k ENG a CZ zvuku aj ENG aj CZ titulky, pretoze podla mna je to fajn, ze si ten film mozes pustit aj s ENG titulkami s ENG zvukom. Navyse, tie titulky tam nezaberu neviem kolko miesta. Co je prve, vyhadzujem zvukove stopy a ak film nie je az taky zaujimavy, tak bonusy. Ak ide o zberatelsku seriu, nechavam aj menu a bonusy, ale tie davam na minimalnu kvalitu, aby som zachoval kvalitu filmu co najvyssiu.

Dalsia vec je, s cim ludia robia DVDcka > pokial sa pouzije rozumne nastaveny DVD Shrink, je to OK aj pri vyssej kompresii, ale nedam dopustit na DVD Rebuilder + Cinemacraft Encoder :D


21 pro 2006 07:44
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 pro 2006 14:37
Příspěvky: 10
Příspěvek 
OK to beru, tak menim nazor na nechavani eng titulek. :P

_________________
Jsou dve veci co me privadi k silenstvi:

1. Microsoft
2. DVD bez menu a jen s CZ


21 pro 2006 09:25
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 16 led 2006 07:31
Příspěvky: 410
Příspěvek 
Ono proč vůbec odebírat titulky?

Sice je vám na nic, že máte u filmu titulky v Hindu, ale na druhou stranu, když zabírají max. 0,1% disku, tak proč je tam nenechat?

_________________
Obrázek
http://tracker.czech-server.com/userdetails.php?id=2012


21 pro 2006 09:36
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 pro 2006 14:37
Příspěvky: 10
Příspěvek 
mno nevim, ja bych je odebral uz kvuli tomu ze by tam byli na nic, akorad delaji "bordel". Asi aby to alespon nejak vypadalo, ze slusnosti.

_________________
Jsou dve veci co me privadi k silenstvi:

1. Microsoft
2. DVD bez menu a jen s CZ


21 pro 2006 09:44
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
MarTic píše:
mno nevim, ja bych je odebral uz kvuli tomu ze by tam byli na nic, akorad delaji "bordel". Asi aby to alespon nejak vypadalo, ze slusnosti.
s tymto ABSOLUTNE suhlasim...nemam rad, ked stiahnem DVD s CZ zvukom a mam tam aj CZ titulky...to uz je blbost (aj ked zaberaju radovo par MB), ale ked to uz niekto robi, nech to urobi poriadne.


21 pro 2006 11:47
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 25 lis 2006 17:27
Příspěvky: 15
Příspěvek 
Odar píše:
dobre 50% je mozno prehnane, ale v globale sa kazdy zenie pomaly k 90% a je to tak akurat na 2 veci...ja vacsinou davam okolo 70%, co je podla mna rozumny kompromis


Ved sa z toho spamatas, ked si kupis prvy LCD TV. Tam to sakra uvidis. Kamos uz radsej stahuje iba HD. Uz mu je malo aj DVD. :wink:


27 pro 2006 20:09
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 25 lis 2006 17:27
Příspěvky: 15
Příspěvek 
werty píše:
tak ja to delam v dvd shrinku , a nechavam jen cz dubing a cz/en titule :)


Tiez DVD Shrink. Vyhadzujem nezmysly ako su menu a bonusy a pokial mozno nechavam dve audio stopy - original a dabing CZ/SK, titulky - CZ/SK


27 pro 2006 20:27
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
Spacer1 píše:
Ved sa z toho spamatas, ked si kupis prvy LCD TV. Tam to sakra uvidis. Kamos uz radsej stahuje iba HD. Uz mu je malo aj DVD. :wink:
tak v tomto pripade suhlasim :D


02 led 2007 12:11
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2006 16:38
Příspěvky: 74
Příspěvek 
Setkal jsem se s tím, že někteří ve snaze o upload ve vobech, zmršili DVD kopírováním, i přezto, že chtěli nahodit na tracker DVD9 (1ku1).
Nevím v čem to dělali, ale jejich program pozměnil velikost hlavních vobů hlavního filmu tak, že měli každý vob jinou velikost. Mám podezření na shrink, protože tam i když nastavíme bez komprese, tak dojde k překodování dat, nebo něco podobného se z daty stane ... nechápu.
Proto pokud někdo bude chtít udělat kopii 1 ku 1 z DVD9, tak doporučuji DVDfab, pokud možno nejnovější co se dá stáhnout zde na trackeru a v něm dát možnost Celý Disk a zadat cíl a dole odškrtnout DVD9.
A nebo ještě lépe dát možnost Klonovat, kde pak jako cíl vybereme složku na HDD. Pak je zaručen klon 1 ku 1 ve formátu .iso.

_________________
Obrázek
1024 kbps upload, activ, online nonstop.


04 led 2007 16:28
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
Ja zas odporucam na DVD9 co najnovsi AnyDVD + DVDRB + Cinema Craft Endoder (aj ked ten tam viac menej v tomto pripade nie je dolezity :) )

Ma tak napadlo, neskusali ste proste LEN skopirovat *.vob z DVD na HDD, ked bezi na pozadi AnyDVD a potom to proste len vypalit v Nerovi? To ma len teraz napadlo - tam by nehrozila strada kvality a pokial by Any DVD odstranila CSS korektne (pripadne dalsi bordel), mohlo by to (teoreticky) slapat
:?: :?:


05 úno 2007 09:41
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek 
Nejlepsi je DVDRebuilder nez to kopirovat jako VOBy. Jde totiz o spravne umisteni "zlomu" na dual layer. Nero ho nedela presne jak ma.


05 úno 2007 11:37
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
aha, no zas som o nieco mudrejsi - len ma to napadlo, ale neskusal som to :D


05 úno 2007 14:02
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005 23:37
Příspěvky: 436
Příspěvek 
no jo, keby tie dvojvrstvove DVD neboli take drahe :roll: :oops: :lol:


05 úno 2007 14:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz