Právě je 24 led 2018 00:36




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 Jak kopirujete DVD? 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Jak kopirujete DVD?
Podelte se s ostatnimi o svuj zpusob kopirovani (zalohovani) DVD. Jaky postup a jake programy pouzivate?


10 říj 2006 06:33
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 13 zář 2006 10:57
Příspěvky: 5
Příspěvek 
Já to dělám přes dvdshrink +anydvd nechám jen film CZ +CZ titule vypadne mi ztoho image a ten vypálim v neru toť vše.... 8)


10 říj 2006 06:40
Profil
CS admin
Uživatelský avatar

Registrován: 09 led 2006 11:35
Příspěvky: 1673
Bydliště: Uherský Ostroh
Příspěvek 
tak ja to delam v dvd shrinku , a nechavam jen cz dubing a cz/en titule :)

_________________
Obrázek


10 říj 2006 07:29
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 11 bře 2006 11:30
Příspěvky: 23
Příspěvek 
ripovani: AnyDVD 6.0.8.5
konverze: DVDrebuilder 1.12.1 + Canopus ProCoder 2.0; movie only, kdyz je na DVD DTS tak DTS, jinak DD 5.1 EN+CZ, subtitle EN+CZ
vypalovani: ImgBurn 2.1.0.0


25 lis 2006 15:27
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 01 říj 2006 06:34
Příspěvky: 15
Bydliště: Vidím na Tatry
Příspěvek 
Ja robim asi takto: clone odstranim nepotrebne, ale necham menu a dam ho ulozit bez kompresie. Potom VobBlankerom odstranim pripadne tie nepotrebne reklami, varovanie, video co niekedy je na DVD ohladom nelegalneho kopirovania a upravim menu (napr. Pirati z Kar. 2 malo viac ako 400MB a po uprave asi 250 MB). Potom vsetko skomprimujem cez CCE.


05 pro 2006 20:20
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
DVD Rebuilder + Cinemacraft Encoder + Any DVD


19 pro 2006 11:15
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005 22:49
Příspěvky: 929
Příspěvek 
DVDfab + DVDrebuilder s CCE pouze film+ orig. zvuk + titule,kdyz je dobra kvalita necham CZ,pripadne menu

_________________
Nesnáším lidi co se prvně ptají a pak teprve čtou...
Snáším DTS a HD.... :)


19 pro 2006 11:36
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 pro 2006 14:37
Příspěvky: 10
Příspěvek 
jkros píše:
DVDfab + DVDrebuilder s CCE pouze film+ orig. zvuk + titule,kdyz je dobra kvalita necham CZ,pripadne menu


Ty jsi muj clovek, konecne nekdo kdo vi jak upravit dvd film aby to melo kvalitu!!! :D

Pryc s burakama co nechavaj jen cestinu. :twisted:

_________________
Jsou dve veci co me privadi k silenstvi:

1. Microsoft
2. DVD bez menu a jen s CZ


19 pro 2006 20:37
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
ono je pekne sa hnat za percentami, ale ked nemate HDTV, tak vam je to na 2 veci...bohate staci aj DivX kvalita - proste nepostrehnete kompresiu 50% a 90%


20 pro 2006 09:55
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005 22:49
Příspěvky: 929
Příspěvek 
Odar píše:
ono je pekne sa hnat za percentami, ale ked nemate HDTV, tak vam je to na 2 veci...bohate staci aj DivX kvalita - proste nepostrehnete kompresiu 50% a 90%


to nemyslis vazne ze ne?

_________________
Nesnáším lidi co se prvně ptají a pak teprve čtou...
Snáším DTS a HD.... :)


20 pro 2006 11:59
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
Samotna DivX kvalta je na normalny televizor uplne dostatocna - DVD kvalita vynikne az na HDTV televizore. Je uplne jedno (co sa tyka kvality videa), ci je to 50%, alebo 90% a navyse, ked tam clovek necha 2 audio stopy (napr. ENG + CZ) a menu, myslim, ze je to rozumny kompromis medzi kvalitou a tym, co to DVD obsahuje...nemam rad, ked niekto robi DVDcko stylom, ze tam necha napr. len CZ zvuk - to uz moze rovno ripnut do DivX-u.


20 pro 2006 12:41
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 17 pro 2005 22:49
Příspěvky: 929
Příspěvek 
lol tak toto jsem jeste neslysel,to nemuzes myslet vazne ja poznam rozdil mezi DVD bez komprese a 90% tak me netvrd ze 50% staci,to se koukas na ČB TV ne?

_________________
Nesnáším lidi co se prvně ptají a pak teprve čtou...
Snáším DTS a HD.... :)


20 pro 2006 13:07
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2006 11:10
Příspěvky: 93
Příspěvek 
dobre 50% je mozno prehnane, ale v globale sa kazdy zenie pomaly k 90% a je to tak akurat na 2 veci...ja vacsinou davam okolo 70%, co je podla mna rozumny kompromis


20 pro 2006 13:31
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 pro 2006 14:37
Příspěvky: 10
Příspěvek 
Mas pravdu bratre, amen! :twisted:

_________________
Jsou dve veci co me privadi k silenstvi:

1. Microsoft
2. DVD bez menu a jen s CZ


20 pro 2006 16:35
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 pro 2006 14:37
Příspěvky: 10
Příspěvek 
Je pravda ze jsou nektere procenta u kterych ten rozdil na normalni televizi poznas jen ztezi, na monitoru to je znat urcite, ale nejakych 20-30% se na televizi ztrati, nemyslite?

_________________
Jsou dve veci co me privadi k silenstvi:

1. Microsoft
2. DVD bez menu a jen s CZ


20 pro 2006 16:37
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz