Takže jsem zažil svůj první restock. Měl se konat v 7 hodin US času, tudíš 1 hodina v noci našeho. Všichni netrpělivě čekali a na FB vypisovali kolik ještě zbývá. Když odbyla 1 hodina a všichni se chtěli připojit tak to server neutáhnul a spadnul. Po pár statusech na FB, kde řikali že na tom dělaj to okolo 3 ráno spustili. Hned sem se na to vrhnul a
zjistil, že je tam fůra nových cen. Objednal sem si New Ipod touch 32GB, klikl jsem na to a dokonce mě to pustilo i do napsání adresy. (kterou sem měl pro rychlejší vyplnění připravenou v texťáku

) Však při kliknutí na odeslat se to celý seklo. Asi po minutě byl server zase down. Už sem si řikal že je všechno v prd***, ale najednou mi přišel email.

Podle FB Mají všichni u Order Receipt #0 tak doufám že to není nějaký bug

a že je to opravdu úspěšná objednávka. Dokonce i v informacích se mi objevilo toto.

Tak doufám že objednávka proběhla úspěšně.
/Teď sem na FB nazazil na "If you got a confirmation number that says "0," do not worry! It is still a valid order.". Tak je to snad ok
O dalších detailech vás budu informovat. Takže možná přeci jen stojí zato sbírat ty body 
Berte v ohled to, že jsem seděl 2 hodiny u PC čekal než na FB napíšou že to už jde, abych to mohl rychle zkusit. A je půl 4 ráno takže můžu mít v tomhle přízpěvku dost chyb

A teď podle toho, jak koukám na FB tak sem měl asi fakt ku****** štěstí, jestli se mi to fakt povedlo. Protože věčina lidí nadáva do ****.