Právě je 25 zář 2018 14:54




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Diagnostika na opel/saab 2008 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník

Registrován: 20 lis 2008 17:33
Příspěvky: 7
Příspěvek Diagnostika na opel/saab 2008
Zdravím Vás, chtěl bych se optat zda nemáte někdo k dispozici nějaky soft kde mohu dělat diagnostiku pro Opel a Saab (stejna elektronika potřebuji případně jenom soft na Vectra C) .. AutoCOM nebo něco takového moc by se mi to hodilo

:dikec2: :dikec2: :dikes: :dikec2:


11 lis 2010 10:35
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Diagnostika na opel/saab 2008
Soft je ti k nicemu, potrebujes hlavne kabel.

http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/diagnostika-opel-op-com-nova-verze-1-39-vozy-1990-2009-usb-beroun-o3766430.html

tady mas. to by melo v klidu fungovat. Za 1300 Kc je to zadarmo. Ja daval za HEX CAN vaga 4500 :)

_________________
Obrázek


11 lis 2010 10:57
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 20 lis 2008 17:33
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Diagnostika na opel/saab 2008
kabel má otec takže to je zařízené


11 lis 2010 11:05
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: 20 lis 2008 17:33
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Diagnostika na opel/saab 2008
otec ma diagnostické kabely ale ten software ktery on má přečte jednotku ale nemuže ji mazat atd.. což je chyba nekompaktibility, a stačí mi připojit kabel k notasu a pustit diagnostiku


11 lis 2010 11:06
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 03 led 2006 08:43
Příspěvky: 6575
Příspěvek Re: Diagnostika na opel/saab 2008
Nelze. Tad sem to studoval a je to velmi podobne VW. Tzn. pro presnou verzi softu potrebujes presny kabel. Pokud mas neorigo starsi kabel (rozumej kabel a k nemu fungujici starsi verzi softu) tak instalaci nove ci jine verze kabel vetsinou znicis, stejne jako tomu je u VW. Pokud ma kabel origo, vsechen soft by mel dostat zdarma od prodejce. U VW kdyz koupis origo diagnosticky kabel se softem, mas narok na vsechny dalsi aktualizace zadarmo a stahnes si je na webu. Takze s tim OP-COMem ktery potrebujes to asi nepujde. A cesky uz vubec ne cestina funguje jen s origo kabely, cinske klony cestinu nemaji a nejde tam dodelat.

_________________
Obrázek


11 lis 2010 14:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz